Dagje Ameland
Bed en Boeddha is vlakbij Holwerd om de boot naar Ameland te nemen. Dienstregeling Ameland

 


Bed en Boeddha is onderdeel van de  organisatie en het gebied Uytland
Een gebied van licht, lucht, land &liefde
Grenzend aan Werelderfgoed de Waddenzee, tussen de Friese steden Leeuwarden, Franeker Harlingen en Dokkum ligt het weidse land van King of the Meadows en Poetic Potatoes. Een landschap met een indrukwekkende geschiedenis dat overal duidelijk aanwezig is.
Uytlandmagazine 

Evenementen Leeuwarden 2017 / 2018  
Merkfryslan

Friesland.nl

Evenementen Harlingen e.o.
Dé Harlinger uit agenda toont een volledig overzicht van alle evenementen en andere activiteiten in en rondom Harlingen, heeft snelle zoek- en filtermogelijkheden, zo ben je in mum van tijd op de hoogte van activiteiten, evenementen, recreatie, kunst, cultuur en musea in en rondom Harlingen.
www. harlingenboeithttp://www.harlingenboeit.nl/agenda

De afsluitdijk 
Op de afsluitdijk, bij Kornwerderzand, staat een markant gebouw, als schuimkraag op de dijk: Het afsluitdijk Wadden Center ( open vanaf 24 maart (2018). Dit centrum biedt een totaal beleving over Unesco Werelderfgoed Waddenzee, de voor de wereld unieke vismigratierivier, het Iijsselmeergebied en niet te vergeten de ontwikkelingen rondom en aan de Afsluitdijk zelf
www.deafsluitdijk

Franeker
Ster van de elfsteden
Eigenheid gastvrijheid en een dagelijks portie klein geluk. Dat is Franeker.Laat de waan van de dag achter je en kom weer tot jezelf. Lekker uitwaaien op de dijk, flaneren in de jachthaven en genieten van Waddengoud uit de eigen streek in de vele restaurants en cafe’s. Het is de combinatie van historisch erfgoed, culturele rijkdom en de weidsheid van het omringende landschap die Franeker uniek maakt.
www.franeker,ster van elfsteden